Ons team

Zeilfanaten en verzekeringsspecialisten

Onze experten hebben heel wat troeven. En wie ze ook zijn, ze hebben allen twee zaken gemeen. Ze zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen en hebben een passie voor zeilen en varen. Ze staan voor u klaar met hulpverlening en gemoedsrust. Waar u ook bent.

Peter Huysman - zaakvoerder

Peter's grote passie voor zeilen en pleziervaart is de kiem van Huysman Yacht Insurance. 30 jaar geleden combineerde hij zijn professionele kennis met zijn voorliefde voor de zee. Vandaag is Huysmans Yacht Insurance de grootste verzekeringsmakelaar voor pleziervaart in België. Met dank aan het dynamische team die Peter dagelijks bijstaat.

Lindsay Verheye – verantwoordelijke yacht

Lindsay is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Met 14 jaar ervaring in yachtverzekering is ze het aanspreekpunt voor ondernemingen en particulieren en dit zowel in het onderschrijven van contracten als het behandelen van schade.
---
/ +32 9 376 14 07

Stephanie Van den Bulke – schade -en productiebeheer

In geval van schade is Stephanie uw hulp in stressvolle tijden. Ze staat u bij van start tot finish en neemt uw zorgen voor haar rekening.
---
/ +32 9 376 14 51

Melissa Van Haute – productie -en polisbeheer

Betrouwbaar op zee, verantwoordelijk op land. Melissa neemt uw polis ter harte en verdedigt uw belangen met de glimlach en met succes.
---
/ +32 9 376 14 63

Marie Callewaert – polisbeheer

Betrouwbaar op zee, verantwoordelijk op land. Marie neemt uw polis ter harte en verdedigt uw belangen met de glimlach en met succes.
---
/ +32 9 376 14 59

Tim Devloo – schadebeheer

Betrouwbaar op zee, verantwoordelijk op land. Tim neemt uw polis ter harte en verdedigt uw belangen met de glimlach en met succes.
---
/ +32 9 376 14 61

Nancy Van Dycke – productiebeheer

Betrouwbaar op zee, verantwoordelijk op land. Nancy neemt uw polis ter harte en verdedigt uw belangen met de glimlach en met succes.
---
/ +32 9 376 14 48