Bootverzekeringen

Onze verzekering voor uw boot

Een goede kapitein is een verantwoordelijke kapitein. Ook en zeker als het dreigt fout te lopen. Met de correcte verzekering op maat van uw passie geniet u van gemoedsrust. Zorgeloos varen: het is het ware plezier van uw hobby. Vaarwel ongerustheid. Geniet zonder stress van uw boot en uw vakantie.

Schade aan uw boot of yacht?

Op zo'n momenten is het een geruststelling wanneer je weet dat je kan rekenen op ervaren schadespecialist. Huysman is als onafhankelijk makelaar in bootverzekeringen en yachtverzekeringen, dé specialist in de België en Nederland. Met de correcte polis op maat van uw passie kan u genieten van zorgeloos watersportmoment.

Reeds 30 jaar bouwen wij aan duurzamen contacten met al onze maatschappijen. Zo kunnen wij u steeds de beste bootverzekering aanbieden aan de meest voordelige prijs. Omdat niet elke boot identiek is en de vaaromstandigheden ook enorm uiteenlopend zijn proberen wij steeds op uw maat de juiste verzekering te vinden. Van bescheiden pleziervaart tot een luxueus privéschip, motorjacht of charterboot, bij Huysman vindt u uw verzekering op maat van uw hobby en yacht.

Welke watersporter u ook bent, weet dat we voor u klaar staan! Varen is genieten. Van zee en zekerheid.

Vraag nog vandaag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk contact, neem dan gerust contact op via onze telefoonnummer 032 9 376 14 05